da en

Vi fremmer omstillingen til en bæredygtig fremtid

Som Danmarks førende leverandør af digital infrastruktur, har vi en vigtig rolle i at muliggøre samfundets omstilling til en grøn og bæredygtig fremtid. Det er et ansvar, vi tager meget alvorligt. Derfor går vi forrest med bæredygtige, fremtidssikrede løsninger.

Download den seneste bæredygtighedsrapport her

Michel Bred NY

”Som Danmarks største leverandør af digital infrastruktur tager vi vores ansvar for klimakrisen dybt alvorligt. Vi er det første selskab i verden med en SBTi-validering af et 2030-mål om netto-nuludledning. Med vores stærke digitale infrastruktur og teknologiske løsninger, ønsker vi at fremme den grønne omstilling i Danmark. Til gavn for kunder, partnere og samfundet”.

Michel Jumeau, Administrerende direktør TDC NET

Dét har vi opnået i 2021

Dét har vi opnået i 2021

Vores bæredygtighedsrapport viser de resultater, vi har opnået indtil nu – og det arbejde, vi har foran os. Her har vi fremhævet nogle af de vigtigste områder i rapporten.

3Bd62ee4 6E2b 4Af2 A8cc 8Ea9d827206a

Vi har indgået en elkøbsaftale om solcelleparker, der i 2023 vil kunne dække 60% af vores strømforbrug.

Læs mere
Ecovadis Med Baggrund
Stærk grøn profil

Med tildelingen af “platin” fra EcoVadis er vi kommet i selskab med de 1% mest bæredygtige virksomheder i verden.

TDC NET 1 Mand Ved Strand Med Mobil Low Srgb

Vi har lagt en ambitiøs klimaplan, der skal hjælpe os med at nå vores net-zeromål frem til 2030.

Læs mere
Highights Størrelse Billeder 0000 DJI 0082 Hi Res

I 2021 har vi gravet videre og nu udrullet fibernet, som er fremtidens bredbåndsinfrastruktur, til knap en halv million adresser i alt

Læs mere
Highights Størrelse Billeder 0005 TDC NET 7 Fibernedgravning Villavej 1 Low Srgb

Vores 200 nye fiberteknikere er blevet udlært og klædt på til at udbygge Danmarks digitale fundament.

Læs mere
Highights Størrelse Billeder 0007 TDC NET 4 Mand Mødelokale Med Kaffe Low Srgb

I Tutelas netværksmåling løb TDC NET med prisen som leverandør af den bedste mobilnetværksoplevelse. Teknologisk Institut har for 7. år i træk målt vores mobilnetværksoplevelse til at være Danmarks bedste.

Læs mere
Highights Størrelse Billeder 0014 Lag 0
Største spektrum portfolio

I løbet af året har vi succesfuldt øget vores spektrum portfolio, så vi ved årets udgang havde mere spektrum end nogen anden national konkurrent. Dette har øget vores dækning, opgraderet til højere hastighed og er en forudsætning for at realisere potentialet ved 5G

Spot1
Digital innovation

Vi fortsætter sammen med Ericsson vores udforskning af 5G som drivkraft bag vores 5G innovation hub, hvor vi laver cases på hvordan vi kan fremme den grønne omstilling med digitale løsninger, såsom 5G tilsluttede robotter.

Highights Størrelse Billeder 0001 Teknikerbil Kornmark IMG 9951 72Dpi RGB
En grønnere bilflåde

Ved brug af AI og algoritmer er vi nu i gang med at nedbringe antallet af kørte kilometer for vores teknikere.

Partnerskaber og samarbejde

Vi har valgt at være medlem af en række internationale organisationer, der arbejder på at skabe positive forretningsmiljøer og forbedre samfundet. Herunder kan du se nogle af de partnerskaber, vi indgår i.

Science based targets logoBusiness Ambition logoGESI logoJAC logoElretur logoForce logoDNV logoEcovadisCDP logoTDFD logoEGDC logoGSMA logoetno logo

Priser og påskønnelser

Det er motiverende at se sit arbejde bære frugt. Derfor følger vi vores udvikling i eksterne analyser og benchmarkvurderinger nøje. Herunder kan du se, hvordan TDC NET klarer sig.

"Ecovaris

 

 

Beskrivelse og Benchmark

I 2021 fik vi platin af EcoVadis, som har vurderet, at vi ligger blandt de 1% mest bæredygtige virksomheder i verden. Det er en betydelig fremgang fra vores sølvstatus i 2020, hvor vi fik en score på 65 ud af 100.

Vurdering: 75 ud af 100

"Ecovaris

 

 

Beskrivelse og Benchmark

I 2021 oplevede vi en klar forbedring af vores GRESB-score og ligger nu langt over gennemsnittet i branchen og på tværs af brancher i alle kategorier. I 2020 scorede vi 65 ud af 100.

Vurdering: 86 ud af 100

CDP

 

 

CPD Beskrivelse & Benchmark

Vores første afrapportering til CDP modtog en flot vurdering i 2021.

Vurdering B

 

CDP Supplier Engagement score

TDC NET blev vurderet på Leadership Band on Supplier Engagement i 2021 med en score, der både lå over gennemsnittet i branchen og på tværs af brancher i alle kategorier.

Vurdering A-

Sustainalytics

 

 

Beskrivelse og Benchmark

I 2021 blev vi vurderet til at være en ”lavrisiko”-virksomhed og fik førstepladsen i telebranchen målt på markedsværdien inden for bæredygtighed. Vi lå desuden blandt de bedste 5 % i alle brancher. Jo lavere score, jo bedre.

Vurdering: 12.8 ud af 100

EcoVadis

GRESB

CDP

Sustainalytics


3Bd62ee4 6E2b 4Af2 A8cc 8Ea9d827206a

Elkøbsaftale mellem TDC NET og Better Energy: Den første solcellepark leverer nu grøn strøm

Som følge af TDC NET elkøbsaftale med Better Energy skal der etableres fire nye solcelleparker i Danmark. Det første solcelleanlæg står færdigt og leverer nu grøn strøm svarende til ca. 20.500 danskeres gennemsnitlige årlige elforbrug. TDC NET har derfor taget et stort skridt i sin klimastrategi om at reducere selskabets CO2-udledninger og indfri en målsætning om at blive CO2-neutral.5G Mast Fredensborg 0023 72Dpi Rgb

Bæredygtighedspolitik forpligter

Bæredygtighed er en naturlig del af vores forretning. Som en ansvarlig virksomhed handler og arbejder vi i overensstemmelse med loven og de gældende regler. Derudover gør vi en ekstra indsats. Sammen med vores samarbejdspartnere fokuserer vi på fire hovedområder: Miljømæssig påvirkning; ansvarligt indkøb og bæredygtig forsyningskæde; fællesskab; og god etisk adfærd.

Du kan læse mere om vores strategi, forpligtelser og rapportering i vores politikker her.

Bæredygtighedspolitik

Partner Code of Conduct

Security, Privacy and Code of Ethics

Whistleblower Scheme

 

Vores rapporter kan downloades her.

Bæredygtighedsrapport 2021

ESG Accounting principles

GRI Content Index

Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

Udfyld formularen nedenfor, hvis du har spørgsmål. Så vender vi tilbage med svar.


Ved andre typer forespørgsler, klik her. 

Loading...
Tak for din henvendelse til TDC NET Bæredygtighed – du vil snarest modtage en mail som bekræftelse på modtagelsen af din henvendelse.