Vi fremmer omstillingen til en bæredygtig fremtid

Som Danmarks førende leverandør af digital infrastruktur, har vi en vigtig rolle i at muliggøre samfundets omstilling til en grøn og bæredygtig fremtid. Det er et ansvar, vi tager meget alvorligt. Derfor går vi forrest med bæredygtige, fremtidssikrede løsninger.

Download den seneste bæredygtighedsrapport her

TDC NET NMT Michel Jumeau 2022 8 Low

”Som Danmarks største leverandør af digital infrastruktur tager vi vores ansvar for klimakrisen dybt alvorligt. Vi er det første selskab i verden med en SBTi-validering af et 2030-mål om netto-nuludledning. Med vores stærke digitale infrastruktur og teknologiske løsninger, ønsker vi at fremme den grønne omstilling i Danmark. Til gavn for kunder, partnere og samfundet”.

Michel Jumeau, Administrerende direktør TDC NET

Dét har vi opnået

Dét har vi opnået

Vores bæredygtighedsrapport viser de resultater, vi har opnået indtil nu – og det arbejde, vi har foran os.

Better Energy Svendborg Øst 4
Vores fjerde solcellepark leverer nu grøn strøm

I 2021 indgik vi en strømkøbsaftale med Better Energy om at etablere fire nye solcelleparker. I løbet af 2022 er de alle taget i brug, og de forventes at kunne levere 140 GWh grøn strøm i 2023, og det dækker mindst 60% af vores samlede energiforbrug.

Ecovadis 2022 Med Baggrund
Stærk grøn profil

Vi har modtaget en platinrangering fra EcoVadis for andet år i træk. Ifølge deres vurdering, er vi blandt de 1% mest bæredygtige virksomheder i verden målt af EcoVadis. Bedømmelsen er vurderet ud fra områderne klima, arbejdsforhold, menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb.

Ambitiøse Klimamål

Vi er stolte over, at TDC NET som den første virksomhed i verden har opnået validering fra SBTi for vores ambitiøse 2030-mål om at være netto-nul på tværs af værdikæden. Vi ser på alt fra at reducere antallet af kørte kilometer til at bruge solenergi til at dække vores elforbrug.

Læs mere
Highights Størrelse Billeder 0000 DJI 0082 Hi Res

I 2022 har vi gravet videre og nu udrullet fibernet, som er fremtidens bredbåndsinfrastruktur, til lidt over 600.000 adresser i alt.

Læs mere
Highights Størrelse Billeder 0005 TDC NET 7 Fibernedgravning Villavej 1 Low Srgb

I 2022 udvidede vores field service og delivery team vores fremtidssikrede faste netværk løsning, ved at udrulle fiber til 109.000 adresser, som også er mere energieffektivt sammenlignet med ældre teknologi. En nylig undersøgelse viser, at fiber kræver 40-60% mindre energi sammenlignet med andre netværksløsninger, såsom kobber.

Læs mere
Highights Størrelse Billeder 0007 TDC NET 4 Mand Mødelokale Med Kaffe Low Srgb

I 2022 målte Teknologisk Institut, for 7. år i træk, vores mobilnetværksoplevelse til at være Danmarks bedste.

Læs mere
Spot1
Digital innovation

Vi fortsætter sammen med Ericsson vores udforskning af 5G som drivkraft bag vores 5G innovation hub, hvor vi laver cases på hvordan vi kan fremme den grønne omstilling med digitale løsninger, såsom 5G tilsluttede robotter.

Highights Størrelse Billeder 0001 Teknikerbil Kornmark IMG 9951 72Dpi RGB
En grønnere bilflåde

Ved brug af AI og algoritmer er vi nu i gang med at nedbringe antallet af kørte kilometer for vores teknikere.

Tour De France Billede (1)
Vores 5G-netværk bragte tv-seere tættere på Tour de France-rytterne

Da Tour de France besøgte Danmark, dedikerede vi 10% af vores 5G-netværk, så TV 2 kunne sende live. Det var en stor milepæl for os, og det understreger vores position som leverandør af kritisk infrastruktur i Danmark og at vi, som first mover, afprøver nye ideer på vores robuste og højtydende netværk. Foto: ©TV 2.

Alternativ Til Girls Day In Science Billede
Hvordan får vi flere piger til at vælge en teknologisk karrierevej?

TDC NET var vært for "Girls' Day in Science" sammen med vores innovationspartner Ericsson og den danske non-profit organisation Naturvidenskabernes Hus. Piger fra forskellige skoler blev inviteret til vores hovedkvarter i København til et heldagsprogram under overskriften: "Digitale løsninger, der muliggør den grønne omstilling".

Partnerskaber og samarbejde

I TDC NET er vi bevidste om, at vi ikke kan nå vores ambitioner alene. Derfor er vi gået sammen med en række internationale organisationer for at gøre en varig forskel. Du kan se nogle af de partnerskaber, vi er involveret i, herunder:

Science based targets logoBusiness Ambition logoGESI logoJAC logoElretur logoForce logoDNV logoEcovadisCDP logoTDFD logoEGDC logoGSMA logoetno logo

Priser og påskønnelser

Det er motiverende at se sit arbejde bære frugt. Derfor følger vi vores udvikling i eksterne analyser og benchmarkvurderinger nøje. Herunder kan du se, hvordan TDC NET klarer sig.

"Ecovaris

Beskrivelse og Benchmark

Vi har modtaget en platinrangering fra EcoVadis for andet år i træk. Ifølge deres vurdering, er vi blandt de 1% mest bæredygtige virksomheder i verden målt af EcoVadis. Bedømmelsen er vurderet ud fra områderne klima, arbejdsforhold, menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. 

Vurdering: 75 ud af 100

"Ecovaris

Beskrivelse og Benchmark

I 2022 oplevede vi en klar forbedring af vores GRESB-score, og ligger nu langt over gennemsnittet i branchen og på tværs af brancher i alle kategorier.

Vurdering: 96 ud af 100

CDP

CDP Beskrivelse & Benchmark

Vores rapport til CDP I 2022 modtog en B-rating for andet år i træk. CDP foretager en dybdegående vurdering af vores klimapolitikker, handlinger og målinger.

Vurdering B

CDP supplier engagement score

Vores supplier engagement score faldt fra A- i 2021 til B i 2022.

Vurdering B

 

EcoVadis

GRESB

CDP

5G Mast Fredensborg 0023 72Dpi Rgb

Bæredygtighedspolitik forpligter

Bæredygtighed er en naturlig del af vores forretning. Som en ansvarlig virksomhed handler og arbejder vi i overensstemmelse med loven og de gældende regler. Derudover gør vi en ekstra indsats. Sammen med vores samarbejdspartnere fokuserer vi på fire hovedområder: Miljømæssig påvirkning; ansvarligt indkøb og bæredygtig forsyningskæde; fællesskab; og god etisk adfærd. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside i forbindelse med vores arbejde, om at opnå nettonul. 

Du kan læse mere om vores strategi, forpligtelser og rapportering i vores politikker her.

Bæredygtighedspolitik

Adfærdskodeks for leverandører

Security, Privacy and Code of Ethics

Whistleblower Scheme

Diversitet og Inklusionspolitik

 

Vores rapporter kan hentes her.

Bæredygtighedsrapport 2022

GRI Content Index

 

Rapporter fra tidligere år kan hentes her.

Bæredygtighedsrapport 2021

 

Hent vores finansielle dokumenter under Investor Relations her.

Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

Udfyld formularen nedenfor, hvis du har spørgsmål. Så vender vi tilbage med svar.


Ved andre typer forespørgsler, klik her. 

Loading...
Tak for din henvendelse til TDC NET Bæredygtighed – du vil snarest modtage en mail som bekræftelse på modtagelsen af din henvendelse.