Vi bygger og driver netværk – over og under jorden

TDC NET skaber fremtidens digitale infrastruktur, så Danmark også fremover kan være på forkant med udviklingen. Vi vil levere de hurtigste faste forbindelser og det bedste mobilnet og gøre det enkelt for alle at bruge dem. Så vi kan hænge godt sammen.

Vores formål, mission og strategi

Et samfund med en stærk digital infrastruktur er vejen frem både socialt og økonomisk. Derfor har vi en klar mission om at forme den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur. 

Formål

Vi forbinder Danmark. Til gavn for alle.

Mission

Vi former den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur

Strategi

Vi arbejder målrettet med vores strategi ”Network Champions”.

Vi sørger for fremtidens digitale infrastruktur

Som den største og mest erfarne udbyder af digital infrastruktur i Danmark, leverer TDC NET stabile og fremtidssikrede forbindelser til danskerne. Vi vedligeholder den eksisterende digitale infrastruktur, samtidig med at vi investerer i nye teknologier, der gør os i stand til at udbygge og forbedre forbindelserne overalt i landet. 

  • Vores kobbernetværk når ud til over 2,8 millioner adresser. 

  • Vi forbinder mere end 1,5 millioner adresser med coax eller fiber. 
  • Vi tilbyder Danmarks bedste mobilnet med national 5G-dækning. 

Danskerne stiller større og større krav til den digitale infrastruktur – til hastighed og dækning – og vi forventer, at efterspørgslen fortsat vil stige. Derfor arbejder vi hele tiden på at udbygge vores netværk overalt i landet.

Vores strategi og prioriteter

1. Bedste mobile netværk

TDC NET har Danmarks bedste mobilnet. Også i fremtiden vil vi levere markedets bedste netværkskvalitet og –dækningen. Derfor arbejder vi konstant på at optimere og fremtidssikre vores mobilnet.

2. Hurtigste faste forbindelser

Som førende på det danske marked inden for både lav- og højhastighedsbredbånd skal vi udvide vores fibernetværk, mens vi vedligeholder vores højhastighedsnet og migrerer lavhastighedsnettet.
Strategihjul UK DK 2Vers Strategy DK Skårettil

3. Fremragende kundeoplevelser

Vi tilbyder alle serviceudbydere lige adgang til vores netværk.
Det er med til at give slutbrugerne fleksibilitet, valgfrihed og i sidste ende de bedst mulige forbindelser.


4. Optimering af driften

Vi ønsker at investere i fremtidens teknologier. Derfor arbejder vi løbende med at gøre vores processer endnu mere effektive og enkle
Unimog Paa Landevej IMG 0125 72Dpi RGB (1)

”TDC NET er en forbindelsesudbyder af digital infrastruktur som er åben for alle service udbydere. Vi bygger, ejer og driver næste generation af Danmarks digitale infrastruktur. Danmark har en førende position inden for digitalisering på tværs af EU, og TDC NET spiller en vigtig rolle i at muliggøre samfundets omstilling til en grøn og bæredygtig fremtid”.

Michel Jumeau, Administrerende direktør TDC NET

Teknikerbil I Landskab IMG 9973 72Dpi RGB

Alle er velkomne på vores infrastruktur

Vores digitale infrastruktur er åben og tilgængelig for alle udbydere. 

Både virksomheder, institutioner og forbrugere kan derfor frit vælge, hvor de vil købe internetforbindelse, tv og telefoni. 

Teglholmen 5H6A0621 300Dpi Rgb

Corporate Governance

TDC NET efterstræber sunde principper for Corporate Governance og Corporate Governance i TDC NET udøves gennem en række selskabsorganer.

På denne side kan du læse nærmere om Corporate Governance i TDC NET.

D8d3a8f9 9B15 436A Bded 99Ed28e39aa0 (1)

En ny virksomhed med en lang historie

På den ene side er det ikke så længe siden, TDC NET så dagens lys. På den anden side har vi mange års erfaring med at skabe forbindelse.

 

Fra landets første telefoner

I 1882 grundlagde industrimagnaten og forretningsmanden C.F. Tietgen Kjøbenhavns Telefon Selskab for at forbinde de allerførste telefoner i hovedstaden. Det blev til mange flere telefoner i hele landet og en række regionale teleselskaber, som siden blev til Tele Danmark og til TDC Group, som ejede YouSee, Telmore, TDC Erhverv med flere.  

Til det digitale Danmark

I 2019 blev TDC Group delt i to virksomheder – TDC NET og Nuuday – som med hver sit fokus bidrager til fremtidens digitale Danmark. TDC NET leverer med udrulningen af fibernet og 5G de lynhurtige faste forbindelser og det bedste mobilnet. Og Nuuday leverer digitale oplevelser og underholdning gennem en række udbydere som for eksempel YouSee, Telmore, Hiper, og TDC Erhverv.

Generelle forespørgsler 7010 3000