Vær med til at forbinde Danmark

TDC NET leverer netværk, der forbinder os med hinanden og forbinder Danmark med hele verden. Vi er specialister i teknologiudvikling, data, analyse, projektledelse, partnerskaber, forretningsstrategi og teknik. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning – og sammen bygger vi fremtidens digitale infrastruktur og sikrer, at den er tilgængelig for alle. Vil du være med?

TDC NET Website Ikon Smiley 5

Høj loyalitet

Vi ligger i top i de årlige målinger, når det kommer til engagement og loyalitet.
TDC NET Website Ikon Mentor

Mere end 2.500 kolleger

Vi er 2.500 kolleger med mere end 100 fagligheder.
TDC NET Website Ikon Erfaring

Masser af erfaring

Folk arbejder i gennemsnit 18 år hos os.
TDC NET Website Ikon Netværk

Netværk i stor skala

Vi er landets største arbejdsplads inden for netværksteknologi.
Netværk

Vi løser en vigtig opgave i fællesskab

Det er os, der skaber fremtidens digitale infrastruktur og binder virksomheder, hospitaler, skoler – du og jeg – endnu bedre sammen. Det er en kæmpe udfordring, som vi kun kan løfte i fællesskab med de dygtigste mennesker på holdet og den nyeste teknologi ved hånden. Ved at gøre det, tager vi et stort ansvar for det samfund og den verden, vi er en del af. Det er et ansvar vi har taget i mange år. For selv om TDC NET er en ny virksomhed, har vi skabt forbindelse mellem mennesker i snart 140 år.

Vi bygger fremtidens digitale netværk

TDC NET både bygger på og skaber netværk. Vi arbejder tæt sammen på tværs af funktioner og lokationer om at skabe Danmarks fremtidige digitale infrastruktur. Til gavn for alle. Vi ved temmelig meget om netværksteknologier og når vi løser opgaver, arbejder vi fleksibelt og åbent med nye teknologier for hele tiden at finde nye, bedre løsninger.

Kort sagt: Vi er pionerer inden for digitale netværk.

Vores formål om at bringe Danmark ind i den digitale fremtid afspejler sig i vores hverdag. I TDC NET arbejder vi digitalt og fleksibelt, så det passer bedst muligt med opgaver og kollegaer. At arbejde 'når som helst, hvor som helst' betyder ikke 'alle steder, altid'. Det betyder, at vi har mulighed for at tilgå møder og sessioner digitalt, og at du har mulighed for at indrette dit arbejdsliv, så det passer dig bedst muligt. Det kalder vi Pioneering Digital Collaboration. Et princip, vi mener, er med til at udforske nye måder at arbejde på og dermed forme fremtidens arbejdsliv.

Udvikling og indflydelse

Udvikling og indflydelse

Hos TDC NET er vi midt i en stor transformation. Vi er for nyligt blevet en selvstændig infrastrukturvirksomhed, og engagerer os med kunder og omverden på nye måder. På den baggrund opstår der nye muligheder og opgaver, hvor du kan spille en afgørende rolle. Du kan hurtigt få masser af ansvar og indflydelse i dit nye job. Hvis du vil. Vi støtter din udvikling og sikrer os, at nyt ansvar passer med, hvor du vil hen i din karriere og i den retning, TDC NET skal.

Se nye ledige stillinger hos TDC NET

Her på siden kan du se alle ledige stillinger hos TDC NET. Vi er på udkig efter dig, der vil arbejde med udvikling af teknologi, med data, analyse, projektledelse, partnerskaber, strategi eller teknik. Vi har brug for dine og andres perspektiver og erfaringer til den store opgave det er at skabe fremtidens digitale infrastruktur. Derfor søger vi medarbejdere med forskellige forudsætninger og baggrunde.

Bliv en del af fællesskabet – søg en af vores ledige stillinger herunder eller klik her og send en uopfordret ansøgning

Hvad siger medarbejderne?

Hvad siger medarbejderne?

Vi er mere end 2.500 mennesker med mange forskellige kompetencer og erfaringer. Nogle af os er helt nye, andre har været med længe. Fælles for os er, at vi er ambitiøse og nysgerrige på den digitale udvikling og sammen om at skabe den. Mød nogle af os her.

Mark

’Der er et godt samarbejde internt i TDC NET og med partnere og udbydere. Man er altid i gode hænder, og der altid en kollega at ringe til og få hjælp af. Det er tydeligt, at vi har det samme mål om at forbinde Danmark.’

Læs mere
TC TDC Film3 DK.00 00 28 17.Still002

’For mig, er det pladsen til at udvikle sig og have det sjovt, der er vigtig. Det jeg arbejder med, skal være spændende og føre til noget. Jeg har været her i ti år – og jeg er endnu ikke løbet tør for nye udfordringer.’

Læs mere
TC 115032 TDC Net Film 1 Fleksibilitet Og Digitalt Samarbejde Webmix Grade 1Min 56Sek V13.00 01 16 03.Still001

’Der er en stor fleksibilitet i mit arbejde. Både ift. ferie, arbejdstider og opgaver. Som det seneste år er blevet endnu større. Det er meget værd, når man har to små børn’

Læs mere
TC TDC Film2 DK.00 01 01 07.Still002

’Jeg supporterer management teamet med at eksekvere på vores strategi. Det er det fedeste: At få strategi eksekveret, så den ikke bare er flotte ord, men at der også er handling bag’

Læs mere
Teglholmen 5H6A0378 300Dpi Rgb

Forskellighed - til gavn for alle

For at løfte den store opgave at skabe fremtidens infrastruktur, har vi brug for flere forskellige perspektiver og erfaringer. Dette skal være med til at skabe løsninger til gavn for alle. Vi bygger vores teams og søsætter vores projekter med medarbejdere med forskellige forudsætninger og baggrunde, så vi kan anskue udfordringer og løse problemer med åbenhed over for flere tilgange.

En god start på jobbet

Vi i TDC NET ønsker, at du får en fantastisk start, og at du hurtigt kommer til at føle dig som en del af vores virksomhed og netværk. Vi byder dig velkommen ved at tage dig igennem vores introduktionsprogram. Her kommer du til at møde dine nye kollegaer og bliver introduceret til organisationen, afdelingen, teamets opgaver, vores processer og hvordan du kan gøre en forskel. Du kommer til at indgå i et netværk af både erfarne og nye kolleger, som vil hjælpe dig godt i gang i TDC NET.

Vil du vide mere? 7010 3000