Mød Mark

Det er Mark, der kører rundt og hjælper TDC NETs kunder, hvis de ikke er ordentligt forbundet. Han er uddannet elektriker og sætter pris på, at TDC NET er en stor virksomhed med mange muligheder for at arbejde med teknik.

Mark

Da Mark begyndte i TDC NET blev han tilknyttet en mentor, som han altid har kunnet og stadig kan kontakte og få hjælp fra. Han er i det hele taget begejstret for de gode, professionelle relationer, han har til sine kolleger.

’Der er et godt samarbejde internt i TDC NET og med partnere og udbydere. Man er altid i gode hænder, og der altid en kollega at ringe til og få hjælp af. Det er tydeligt, at vi har det samme mål om at forbinde Danmark.’

Mark fremhæver TDC NETs stolte historie og er glad for sin mulighed for at være med i den vigtige, fælles opgave at binde Danmark sammen digitalt.

Som han siger, så kan det, at han flytter en lille ledning, være et vigtigt skridt for en virksomhed, der er dybt afhængig af netop at være digitalt forbundet.

Mark er glad for at tage på arbejde om morgenen, og han taler ofte med kollegerne. Også selv om det er på telefon, fordi de kører rundt til kunder. Han kalder tonen mellem dem ærlig og drilsk.

Det er Marks mål at komme til at vide lige så meget om kobber, coax og fiberforbindelser som sin mentor.

I dag er Mark selv mentor for en lærling.