da en

Åbent og omkostningsfrit fibernet til nybyggeri

Uanset hvor i landet, du opfører boliger eller erhvervsbyggeri, tilbyder vi omkostningsfri tilslutning til Danmarks største åbne fibernetværk. På den måde fremtidssikrer du nemt dit nybyggeri med en hurtig, stærk og sikker infrastruktur – og lader kommende ejere eller lejere vælge udbyder efter deres behov.

Hør mere om mulighederne for at fremtidssikre dit nybyggeri i samarbejde med os.

Gratis

Omkostningsfri etablering

TDC NET investerer i udrulning af fiber til mere end en million husstande og erhverv – og tilbyder prisneutral tilslutning af nybyggeri.
Valgfrihed

Frit valg af leverandør

Hver beboer/erhverv kan frit vælge udbyder af internet, tv og telefoni – og bygherre/investor er ikke bundet til én leverandør
DK

På tværs af Danmark

Som de eneste i Danmark tilbyder vi strategisk samarbejde på tværs af landet og samme setup i flere byggeprojekter.
Gravko

Fremtidssikring af byggeriet

Klargør bygningen til central og besparende energistyring, og få rådgivning om netværk, dækning og sikkerhed med HyperConnect.
IMG 9223 Lo Res

Stærk samarbejdspartner fra start til slut

I TDC NET har vi de nødvendige ressourcer og ekspertiser til at rådgive fra start til slut i store byudviklingsprojekter såvel som mindre bolig- og erhvervsprojekter. Ud over den omkostningsfri tilslutning til fibernet, tilbyder vi en række løsninger, der letter administration og drift af det færdige byggeri. Det kan fx være styring af overvågning, låsesystemer og varmeanlæg.

Kontakt os om byggeprojekt

Loading...
Tak for din henvendelse. Vi vil vende tilbage til dig.
Projektet
Adresse på bebyggelse
  • Forrige
  • Næste

Ring til os

7012 2110

5G

Infrastruktur

Udbydere