National DK

Stærk partner inden for
digital infrastruktur

Vi forbinder Danmark.
Til gavn for alle.

TDC NET bygger fremtidens digitale infrastruktur i hele landet – og skaber de løsninger, som gør it- og teleudbydere og mange andre virksomheder i stand til at udnytte de store muligheder, der er i Danmarks stærkeste netværk.

Tekniker M Telefon Villavej IMG 0695 72Dpi RGB

Eksperter i infrastrukturløsninger til kommunikation og datatransmission

TDC NET er den største og mest erfarne engrosleverandør af infrastrukturløsninger inden for kommunikation og datatransmission i Danmark og Norden – og vi har årtiers erfaring med at skabe gode forbindelser. I de kommende år investerer vi milliarder i fibernet og mobilnet, som skal bringe os ind i den digitale fremtid, samtidig med at vi hjælper vores kunder med at være på forkant med udviklingen.

Det skal være så enkelt som muligt at udnytte de store muligheder, en stærk digital infrastruktur giver. Vi designer løsninger, som gør vores kunder i stand til at levere it- og telekommunikationsservices til deres kunder og slutbrugere. Som kunde hos TDC NET har du et team af specialister, som kender din forretning og sikrer et godt samarbejde på grundlag af fælles visioner, mål og planer.

Kontakt os

Loading...
Tak for din henvendelse. Du vil høre fra os snarest muligt.
Kontaktinformationer
Produkter

Produktaftaler

Du kan ringe til os på 7010 5080