da en
DK Bedste Mobilnet
Marc Najera Wvmdddsfv24 Unsplash

Vi forbinder Danmark. Til gavn for alle.

Gennem mere end et århundrede har TDC NET været med til at binde Danmark tættere sammen. Siden den visionære C.F. Tietgen i 1882 etablerede Kjøbenhavns Telefon-Selskab - og foretog sine første opkald. Til i dag, hvor vi døgnet rundt sikrer, at hele landet er forbundet.

Fra bølgerne ved Vesterhavet til klipperne på Bornholm. Fra Skagen mod nord til Gedser i syd. Fra den store verden, og helt ind i vores hjem. Det er en gevinst for Danmark, når vi hænger godt sammen.

TDC NET har - med vores historie - et særligt ansvar. Derfor skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur.

Med sikre og lynhurtige netværk binder vi virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen.

Med hinanden. Og med resten af verden.

Mobilnet

Teknologisk Institut har for 5. år i træk målt vores mobilnet til Danmarks bedste.

"Samfund med en stærk infrastruktur klarer sig bedre – både socialt og økonomisk. Det er Danmark et godt eksempel på. Men udviklingen står ikke stille, og forbruget af især mobildata vokser med op til 40 procent år for år. Derfor er vi glade for at kunne vise kunderne, at netværket også flytter sig, fordi vi investerer massivt i at udvide og opgradere det til næste generation af digital infrastruktur i hele Danmark med 5G og fibernet"


Andreas Pfisterer
Koncerndirektør, TDC NETGenerelle forespørgsler

7010 3000