Microsoftteams Image (32)
TDC NET Kvinde Pa Strand Med Mobil 2 Low Srgb

Landsdækkende 5G: TDC NETs mobilnet er igen bedst i test

Teknologisk Institut har igen i 2023 målt mobilnetværksoplevelsen i Danmark. Undersøgelsen viser, at TDC NETs mobilnetværksoplevelse – både på landsplan og i hver af de fem regioner – samlet set er bedre end konkurrenternes. Det er ottende år i træk at TDC NET topper målingen. 

TDC NET er ifølge Teknologisk Institut desuden det eneste teleselskab, der har et landsdækkende og fuldt udbygget 5G-netværk med 99% adgang, mens de øvrige teleselskaber endnu er i en opbygningsfase. 

De danske brugere forventer også fremover et hurtigt og stabilt mobilnetværk, hvor end i landet de befinder sig, og som Danmarks største leverandør af digital infrastruktur vil TDC NET sikre, at brugernes øgede behov for at ringe, bruge internet og udveksle datamængde vil blive imødekommet.Mobilnet

Teknologisk Institut har for 8. år i træk målt vores mobilnetværksoplevelse til at være Danmarks bedste. Det betyder, at du er på Danmarks bedste mobilnet.

TDC NET Website Ikon Telefon

Bedste mobilnet

Teknologisk Institut har for 8. år i træk målt vores mobilnetværksoplevelse til at være Danmarks bedste.
TDC NET Website Ikon 5G

Bedste 5G-dækning

Som de eneste i Danmark har vi et fuldt udbygget 5G-netværk med 99% adgang.
TDC Ikoner 2021 Ikon Up Og Download

Bedste up- og download

Over hele landet har vi hurtigere og mere fejlfri up- og download.
Marc Najera Wvmdddsfv24 Unsplash

Vi forbinder Danmark. Til gavn for alle.

Gennem mere end et århundrede har TDC NET været med til at binde Danmark tættere sammen. Siden den visionære C.F. Tietgen i 1882 etablerede Kjøbenhavns Telefon-Selskab – og foretog sine første opkald. Til i dag, hvor vi døgnet rundt sikrer, at hele landet er forbundet.

Fra bølgerne ved Vesterhavet til klipperne på Bornholm. Fra Skagen mod nord til Gedser i syd. Fra den store verden, og helt ind i vores hjem. Det er en gevinst for Danmark, når vi hænger godt sammen.

TDC NET har – med vores historie – et særligt ansvar. Derfor skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur.

Med sikre og lynhurtige netværk binder vi virksomheder, hospitaler, skoler – du og jeg – endnu bedre sammen.

Med hinanden, og med resten af verden.

Generelle forespørgsler 7010 3000