da en
DK Bedste Mobilnetværk 6 År I Træk 2021
843E324b 83C0 4042 8470 Def788aa17ae (1)

"Som de fleste har oplevet på egen krop gennem den seneste tid, så er en velfungerende digital infrastruktur fuldstændig afgørende for vores samfund. Og her spiller mobilnettet en meget væsentlig rolle. Det er derfor rigtig positivt, at vi på bagkant af et år med store investeringer i at opgradere og fremtidssikre vores infrastruktur yderligere fortsat leverer den bedste mobilnetværksoplevelse i Danmark"


Andreas Pfisterer
Koncerndirektør, TDC NETMobilnet

Teknologisk Institut har for 6. år i træk målt vores mobilnet til Danmarks bedste.

Marc Najera Wvmdddsfv24 Unsplash

Vi forbinder Danmark. Til gavn for alle.

Gennem mere end et århundrede har TDC NET været med til at binde Danmark tættere sammen. Siden den visionære C.F. Tietgen i 1882 etablerede Kjøbenhavns Telefon-Selskab - og foretog sine første opkald. Til i dag, hvor vi døgnet rundt sikrer, at hele landet er forbundet.

Fra bølgerne ved Vesterhavet til klipperne på Bornholm. Fra Skagen mod nord til Gedser i syd. Fra den store verden, og helt ind i vores hjem. Det er en gevinst for Danmark, når vi hænger godt sammen.

TDC NET har - med vores historie - et særligt ansvar. Derfor skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur.

Med sikre og lynhurtige netværk binder vi virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen.

Med hinanden. Og med resten af verden.

Generelle forespørgsler

7010 3000