Fiber er fremtidens internet

Danskernes dataforbrug stiger med 40% om året. Derfor investerer vi i fiber, så alle kan få del i de nye digitale muligheder, som fremtiden bringer. Med et sikkert og lynhurtigt netværk binder vi virksomheder, hospitaler, skoler – du og jeg – endnu bedre sammen. Med hinanden, og med resten af verden.

IMG 9253 Lo Res

Netværk med lysets hastighed

Fiber er en lysleder lavet af glas, som transporterer data med lysets hastighed. Det giver en lynhurtig, sikker og stabil bredbåndsteknologi med adgang til hastigheder, der er klar til fremtiden. Vi får ikke alene en suveræn forbindelse til internet, tv og telefoni i hjemmet og hos små og store virksomheder. Vi får også en fremtidssikret forbindelse til de smarte løsninger, der er på vej med blandt andet Internet of Things.

IMG 8997 Lo Res

På vej til dig og Danmark

I dag kan vi i TDC NET levere fiber til over 380.000 adresser i Danmark, og der kommer hele tiden nye til i takt med, at vi udbygger vores fibernet. Vores mål er at kunne levere fiber til mere end én million adresser inden for en årrække. Når nye områder får mulighed for fiber, sender vi breve ud til adresser i området med information om dette.

Der kan være tilfælde, hvor du enten har takket nej til reklamer eller står på Robinsonlisten, og derfor ikke modtager et brev fra os. Vil du være sikker på at få besked, hvis vi kommer med fiber til dit område, skal du skrive dig op på interesselisten. Det kan du gøre ved at indtaste din adresse her.

Vi leverer tilslutningen, du vælger udbyder

Når vi har tilsluttet dit hus, din ejendom eller din virksomhed til TDC NET Fiber, får du et fiberstik i væggen, der kan sammenlignes med et antennestik eller et telefonstik. Med et fiberstik fra TDC NET, kan du frit vælge udbyder og abonnement på internet, tv og telefoni. Det kan du nemlig ikke få hos os. Vi giver dig bare den gode forbindelse. Bemærk, at abonnementet hos en udbyder kan kræve ekstra udstyr, eksempelvis et modem.

Fiber i jorden eller 5G i luften?

Samtidig med at vi udruller fiber, opgraderer vi også vores mobilnet til 5G. Når vi taler om fiber og 5G, er det ikke enten-eller. Det er både-og. For godt nok kan 5G levere hastigheder på mobilnettet, der minder om dem, vi ser på fiber i dag. Men fiber har potentiale til at levere langt højere hastigheder. Samtidig ville det kræve en kolossal udvidelse af mobilnettets kapacitet, hvis al datatrafik skulle ske via 5G-netværket. Og med stigende datamængder vil der også̊ være behov for faste forbindelser i fremtiden. Fiber er en lynhurtig, sikker og stabil internetteknologi, og den vil kunne levere konkurrencedygtige forbindelser langt ud i fremtiden.

Vælg den udbyder, der passer dig

Med en fibertilslutning fra TDC NET kan du frit vælge den udbyder, du ønsker abonnement hos. Alle udbydere af internet, tv og telefoni kan vælge at levere løsninger på vores fibernet til dig. Det er der allerede mange, der gør. Se listen af udbydere herunder.

BolignetDanskNetEWIIFastspeedHiperipnordicJetnetNorlysTDC ErhvervTelenorTeliaWaooYouSee

Spørgsmål og svar

Vil du vide mere? 7010 0060

Kontakt kundeservice 7010 0060