da en

Derfor skal du have fuldmagt til fiber

Det kræver arbejde ude og inde, når vi skal tilslutte en adresse til fibernet. Så det er vigtigt, at ejeren af den ejendom, du bor i, accepterer tilslutningen.

Du skal sørge for at have tilladelse fra ejeren af bygningen før vi kan installere fiber i din bolig. Vi skal grave i jorden på grunden for at lægge fiberkabel, og i ejendomme med flere boliger skal vi sætte fiberudstyr op flere steder. Har du ikke fuldmagt fra din udlejer, kan vi ikke gå i gang med arbejdet.

Sådan forgår det, når vi lægger fibernet

Sådan foregår det, når vi lægger fibernet i vejen

TDC NET A20 0370 (1)
Hvem kan du møde?

Når vi lægger fiber, kan det både være vores egne medarbejdere og folk fra en af vores underleverandører, der arbejder i dit område.

IMG 9223 Lo Res
Vi starter gravearbejdet

Når fiberkablerne skal i jorden, fjerner vi fliser og asfalt for at komme til, men vi re-etablerer bagefter.

IMG 8918 Lo Res
Vi rydder op efter os

Vi gør vores bedste for ikke at være til besvær. Vejen kan dog blive mindre fremkommelig, mens vi graver. Måske bliver du nødt til at parkere et andet sted – men så skal vi nok give dig besked.


Marten Bjork Lpe9u9etwmu Unsplash

Hvad kan du sige til din udlejer?

Der er flere gode grunde til at få tilsluttet ejendommen til fiber fra TDC NET. Lige nu er det gratis, så der er en oplagt chance for at få udstyret ejendommen med sikkert, stabilt og hurtigt netværk til fremtidens digitale services og tjenester. Fibernet giver op til 1000 Mbit forbindelse – og mulighed for endnu mere hastighed på sigt. Fibernet fra TDC NET er ikke knyttet til en bestemt udbyder af abonnement på internet, tv og telefoni, så der er mulighed for at vælge lige den eller de udbydere, man ønsker.

Sserass I05huz9alzg Unsplash

Hvad sker der, hvis du ikke får en fuldmagt?

Når du tilmelder dig og bekræfter, at du har fuldmagt, regner vi naturligvis med, at alt er i orden. Men viser det sig, når vi går i gang med arbejdet, at ejeren af din bolig ikke har accepteret, at der bliver lagt fiber ind, kan vi ikke gennemføre den gratis tilslutning.

Spørgsmål og svar

Skriv eller ring til os

Kundeservice

7010 0060
Loading...
1575