Årsrapport 2022

TDC NET skaber fremtidens digitale infrastruktur. Vi bidrager til den digitale, grønne omstilling af Danmark ved at etablere det bedste mobilnet og de hurtigste faste forbindelser, så hele landet er bedre forbundet end nogensinde før. Læs mere om årets højdepunkter og finansielle resultater i vores årsrapport for 2022.

Highlights fra Årsrapporten

Highlights fra Årsrapporten

Find vores kernebudskaber fra årsrapporten her.

TDC NET NMT Michel Jumeau 2022 9 Low
Ændringer i direktionen

I 2022 gik vi ind i en ny fase af vores separation fra TDC Holding og Michel Jumeau og Henrik Brandt tiltrådte vores direktion.

TDC NET Kvinde På Strand Med Mobil 2 Low Srgb
Videnskabsbaserede mål

Vi er stolte over, at TDC NET er den første virksomhed i verden til at opnå validerede klimamål om at være netto-nul-udledende på tværs af hele værdikæden i 2030.

TDC NET Hjemmearbejdsplads Kvinde Karnap Mobil Low Srgb
Danske mobilkunder er generelt mest tilfredse med TDC NETs netværk

Vi er glade for, at danske kunder ifølge en undersøgelse af Telepristjek generelt er mest tilfredse med teleudbydere, der bruger vores netværk.

Better Energy Svendborg Øst 4
Vores fjerde solcellepark leverer nu grøn strøm

I 2021 indgik vi en strømkøbsaftale med Better Energy om at etablere fire nye solcelleparker. I løbet af 2022 er de alle taget i brug, og de forventes at kunne levere 140 GWh grøn strøm i 2023, og det dækker mindst 60% af vores samlede energiforbrug.

Tour De France Billede (1)
Vores 5G-netværk bragte tv-seere tættere på Tour de France-rytterne

Da Tour de France besøgte Danmark, dedikerede vi 10% af vores 5G-netværk, så TV 2 kunne sende live. Det var en stor milepæl for os, og det understreger vores position som leverandør af kritisk infrastruktur i Danmark og at vi, som first mover, afprøver nye ideer på vores robuste og højtydende netværk. Foto: ©TV 2.

Better Energy Svendborg Øst 4

”Som Danmarks største leverandør af digital infrastruktur tager vi vores ansvar for klimakrisen dybt alvorligt. Vi er det første selskab i verden med en SBTi-validering af et 2030-mål om netto-nuludledning. Med vores stærke digitale infrastruktur og teknologiske løsninger, ønsker vi at fremme den grønne omstilling i Danmark. Til gavn for kunder, partnere og samfundet”.

Michel Jumeau, Administrerende direktør TDC NET

Find den seneste bæredygtighedsrapport her