da en

Coax er stabilt og hurtigt internet

Coax-kabler giver brugerne internetforbindelser gennem antennestikket. Det er en hurtig og stabil infrastruktur med hastigheder helt op til 1000 Mbit/s

Coax-forbindelser er blandt de mest udbredte

Med en coax-forbindelse får man leveret internet gennem det antennestik, der også bruges til tv. Udbydere af internet på coax sender som regel en lille adapter til antennestikket, så man har adgang til både deres tv-kanaler og internet. En af fordelen ved coax er derved muligheden for at få internet og TV i samme stik.

TDC NET A20 1207

TDC NET kan levere coax-forbindelser til mere end én million husstande

TDC NET kan levere hurtigt og stabilt internet via coax til mere end én million husstande fordelt over hele landet. TDC NETs coax-netværk er med til at forbinde Danmark. Til gavn for alle.

 

Hvad er forskellen på coax og fiber?

Coax og fiber er to forskellige typer af infrastruktur baseret på forskellige teknologier. Men på nuværende tidspunkt dækker de faktisk det samme behov: Hurtigt og effektivt internet.

Fiber anses som fremtidens standard for internetforbindelser. Fibernet har potentielt en ufattelig høj kapacitet og nærmest uanede muligheder, når det gælder fx downloadshastigheder.