LOADER

Stabilt og hurtigt fibernet på vej

Tjek om du kan blive tilsluttet TDC NET Fiber helt gratis eller vis din interesse for at blive tilsluttet, hvis vi kommer til din adresse. 

Læs hvilken betydning COVID-19 har for driften i TDC NET her

KEEP THIS - HOLDS SCROLL TO TOP ANCHOR

Fordele ved at blive tilsluttet TDC NET Fiber

 • Ikon: Fiberkabel i et hus

  Det er gratis at få din adresse tilsluttet

 • Ikon: Wifi

  Du kan købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg

 • Ikon: Fiberkabel

  Der er mulighed for hastigheder på op til 1000 Mbit – og endnu højere i fremtiden

 • Ikon: Hus med wifi

  Fibertilslutningen kan gøre din bolig mere attraktiv


 

Fra bestilling til aktivering af din fibertilslutning

 • Du bestiller fibernet til din adresse

  Indtast din adresse i adressefeltet, hvorefter du får at vide, om vi kan tilbyde dig en gratis tilslutning til TDC NET Fiber. Hvis din adresse er omfattet af vores fiberudrulning, udfylder du dine oplysninger, hvorefter vi sender dig en bekræftelse på tilmeldingen på e-mail. Hvis din adresse ikke er omfattet af vores fiberudrulning, kan du vise din interesse for en fibertilslutning ved at skrive dig på interesselisten. Vi skriver til dig, hvis vi kommer til din adresse.
  Hvis du ikke selv ejer din bolig, skal du afklare det med din udlejer, før du tilmelder dig. Du kan forvente, at det tager mellem fire og seks måneder, før du kan tage din gratis fibertilslutning i brug.

  Kvinde med computer
 • Vi kommer på besøg

  Først kontakter vi dig på sms og e-mail for at oplyse om, hvornår vi kommer på besøg. Herefter får du besøg af vores fibertekniker, der undersøger, hvor vi kan føre fiberkablet ind til din bolig og igennem muren. Det vil i de fleste tilfælde være nærmeste facade mod vejen. Teknikeren installerer et fiberstik på væggen inden for, sætter en udvendig fiberboks op på facaden og forbinder de to med et kabel gennem muren. Sørg gerne for, at teknikeren kan komme til, så vi kan udføre arbejdet uden forhindringer. Det er vigtigt, at der er en voksen hjemme, når teknikeren er på besøg.
  Bor du i en etageejendom, kommer vi også på besøg for at installere et fiberstik indenfor. I forbindelse med installeringen fører teknikeren fiberkablet igennem muren ud mod opgangen, som bliver forbundet til en fiberboks, der bliver sat op i ejendommens kælder eller på loftet efter aftale med bygningens ejer eller administrator.
  Du kan læse mere om aftalen for din fiberinstallation i ordrebekræftelsen eller her

  TDC bil
 • Vi etablerer fibernet i dit område

  Vi lægger fiberkabler ned i vejen og ind i ejendommen. Det betyder, at du kan møde vores gravemaskiner og personale på gaden. Du vil opleve, at vi kortvarigt åbner fliser og asfalt for at lægge fiberen ned. Der kan være tilfælde, hvor vi ikke færdiggør arbejdet med det samme, men i stedet laver en midlertidig reetablering. Det skyldes, at vi i nogle tilfælde skal tilbage af flere omgange for at færdiggøre tilslutningen af adresser på din vej. Med en midlertidig reetablering undgår vi at bryde fliser og vej op flere gange end nødvendigt. Og vi kommer selvfølgelig altid tilbage og færdiggør arbejdet.
  I nogle tilfælde foretager vi gravearbejdet på vejen, før vi kommer på besøg.

  Skov der graver fiber ned
 • Vi tilslutter din adresse til TDC NET Fiber

  Vi færdiggør gravningen på din vej og ind til din bolig. Det kan foregå ad flere omgange, men du behøver ikke være hjemme, når vi udfører arbejdet. Vi vil gerne have dig til at tjekke, at vi kan komme fra vejen og ind til din bolig, hvis du ikke er hjemme. I nogle tilfælde kan du opleve, at vi kortvarigt foretager en midlertidig reetablering på din grund, som vi kommer tilbage og færdiggør så hurtigt, vi kan. Når vi har lagt fiberen på din grund, lader vi et lille stykke rør stikke op af jorden ved dit hus. Herefter forbinder vi fiberen til den udvendige fiberboks og rydder op efter os.
  Hvis du bor i en etageejendom, trækker vi fiberkablet ind i din opgang og forbinder til dit fiberstik. Du behøver ikke være hjemme.

  Man med kabel
 • Din fiberinstallation er færdig

  Vi skriver til dig, når din fysiske fibertilslutning er færdig. Med TDC NET Fiber bestemmer du selv, om og hvornår du vil tage din tilslutning i brug, og du kan frit vælge den udbyder, du ønsker at købe et abonnement hos. Se et udvalg her. Afhængig af dit abonnement, kan du også vælge at fortsætte hos din eksisterende udbyder.

  Kvinde med computer, høretelefoner og popkorn

Find en udbyder

bolignet-fiber Dansk Net Fastspeed Hiper kviknet.dk TDC Erhverv Telenor youSee
Vi har forbundet Danmark i 138 år, og det er et vigtigt strategisk fokus for os at opbygge fremtidens digitale infrastruktur. Fiber er fremtiden inden for bredbånd, og vi ønsker at være på forkant.

Andreas Pfisterer

Koncerndirektør, TDC NET

Strand

Et digitalt Danmark

Vi er i gang med at rulle fibernet ud til danske husstande og virksomheder. Med fiberudrulningen tager vi et nyt skridt i virksomhedens strategi om at bidrage til et digitalt Danmark.

Vi tilbyder lige nu flere tusinde husstande gratis tilslutning til vores fibernet i udvalgte områder i hele landet. Der rulles fiber ud til nye områder løbende, hvor vi tilbyder gratis tilslutning.

Spørgsmål og svar

Du kan tjekke, om du kan blive tilsluttet TDC NET Fiber helt gratis her. Hvis du har mulighed for at blive tilsluttet fiber, vil du, efter du har tilmeldt dig, modtage en ordrebekræftelse. På et senere tidspunkt skriver vi til dig for at fortælle, hvornår vores fibertekniker er i dit nærområde og har mulighed for at besigtige dit hjem. Har vi ikke mulighed for at tilslutte din adresse TDC NET Fiber på nuværende tidspunkt, vil du få besked med det samme, når du indtaster din adresse.

Når vi nærmer os det område, du bor i, skriver vi til dig for at fortælle, hvornår vores fibertekniker er i dit nærområde og har mulighed for at besigtige dit hjem. Under den planlagte besigtigelse ser teknikeren på, hvor og hvordan vi bedst kan tilslutte din adresse til fibernettet.

Vi lægger fibernettet i jorden for at være klar til fremtidens behov, da danskernes internetforbrug er femdoblet på under seks år. Krav til hastighed og stabilitet er blevet endnu højere, og det er derfor vigtigt at kunne imødekomme de behov, der allerede er og opstår i fremtiden. For TDC NET er det en investering i fremtiden.

Får du en fejlbesked, når du forsøger at tilmelde din adresse, er det sandsynligvis fordi din adresse ligger uden for de områder, hvor TDC NET ruller fiber ud. Du kan vise din interesse for at blive tilsluttet TDC NET Fiber ved at indtaste din adresse her, så giver vi dig besked, når vi når til din adresse. Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at ringe til os på 70 10 00 60 mandag til fredag mellem 8:00-17:00.

Gælder en standardtilslutning til TDC NET Fiber fra vej og til nærmeste facade. Kræver accept fra ejer, hvis du er lejer. Omfatter ikke levering af bredbånd, tv eller telefoni. Der kan være tilfælde, hvor TDC NET af tekniske, fysiske eller økonomiske årsager ikke kan etablere fibertilslutningen.

Har du flere spørgsmål?

Du kan ringe til os mandag til fredag mellem 8:00 og 17:00

70 10 00 60

Du kan også skrive til os ved brug af vores kontaktformular

Skriv til os