Danmarks bedste mobilnet: På toppen 9 år i træk

Teknologisk Institut har for 9. år i træk målt vores mobilnet til at være Danmarks bedste. Det er en position, vi ønsker at fastholde i fremtiden. Senest har Teknologisk Institut målt 5G-mobildækningen til at være hele 99,9%. Det er vi stolte af, for 5G er fremtidens mobilinfrastruktur. Det baner vejen for den digitale motorvej for selvkørende biler; det lægger fundamentet, som smarte byer vil blive bygget på; og det er stedet for Internet of Things. Men først og fremmest vil 5G levere meget hurtigere forbindelser med større kapacitet og mindre forsinkelse.

TDC NET har forbundet danskerne i mere end 140 år. Og det vil vi fortsætte med. Vi bygger ikke kun infrastrukturen af i dag, men også fremtidens infrastruktur. Det er grunden til, at TDC NET er først med landsdækkende 5G. Fordi vi vil investere i Danmarks digitale fremtid.

Vi forbinder Danmark.
Til gavn for alle.
5G Endnuredigerer

5G gør Danmark digital

TDC NET har etableret fremtidens infrastruktur for at skabe et Digitalt Danmark med det bedste landsdækkende 5G-mobilnet. Med 5G tages et kvantespring på kapacitet, internethastighed og intelligente forbindelser. Med andre ord er 5G startskuddet til en ny epoke for den digitale økonomi og gøre det muligt for Danmark at udbygge sin position som global digital frontløber.

Den næste generation af mobilnetværk

Mobil 2G

2G

2G var den første teknologi, der kunne bruges til at hente data på telefonen. Den var dog langsom og derfor bedst egnet til tale og sms.
Nokia 3G

3G

3G gav langt højere hastigheder og gjorde det muligt reelt at bruge internet på mobilen. Men 3G var fortsat langsommere end det bredbånd, som mange har derhjemme.
Telefon

4G

4G forøgede hastigheden markant og betød, at vi for alvor fik mobilt internet i Danmark. Mængden og brugen af data vokser imidlertid voldsomt og 4G har i dag i stigende grad svært ved at følge med.
Drone 5G

5G

5G gør det mobile netværk hurtigt og effektivt som det bredbånd, vi kender fra hjemmet. Med 5G skruer vi op for hastigheden og ned for forsinkelsen. Det giver helt nye muligheder på det mobile netværk.